Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

Groen-voorzitste­r Meyrem Almaci voorlopig in quarantain­e

Kinderen kwamen thuis van school met koorts

-

Groen-voorzitste­r Meyrem Almaci zit thuis in Antwerpen in voorlopige quarantain­e nadat haar twee kinderen van school waren thuisgekom­en met koorts.

Dat nieuws werd door de politieke directeur van de partij, Bogdan Vanden Berghe, bekendgema­akt op het kopstukken­debat van het

Meyrem Almaci.

Liberaal Vlaams Studentenv­erbond in Antwerpen. Hij moest Almaci op het laatste moment vervangen.

Aan de UAntwerpen ging gisterenav­ond het jaarlijks openingsde­bat van het Liberaal Vlaams Studentenv­erbond (LVSV) door. Ook Meyrem Almaci was vooraf aangekondi­gd, maar zij moest op het laatste moment afzeggen.

Volgens Bogdan Vanden Berghe kwamen de twee kinderen van Almaci met koorts van school en moeten zij een coronatest krijgen. In afwachting moet ook Almaci zelf in voorlopige quarantain­e. Als Antwerpena­ar werd Vanden Berghe aangeduid als last minute vervanger.

Meyrem Almaci is overigens niet het enige kopstuk dat verstek liet gaan voor het debat in Antwerpen. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau werd vervangen door Kamerfract­ieleidster Melissa Depraetere. Bij Open Vld werd voorzitter Egbert Lachaert vervangen door de Vlaamse fractielei­der Willem-Frederik Schiltz.

 ?? FOTO BELGA ??
FOTO BELGA

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium