Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

“Geen stress voor tweede penalty”

-

Met een vertimmerd­e ploeg won Hallaar zondag met 3-2 van Rauw. Een deugddoend­e zege voor groenrood, dat zo onderaan weggeraakt. Pieter Jan Vercammen scoorde twee strafschop­pen, waaronder het winnende doelpunt.

“We begonnen goed en stonden na tien minuten al op een 2-0voorspron­g”, begint Vercammen. “Eerst zette ik een strafschop om en wat later scoorden we op hoekschop. Rauw scoorde echter snel tegen en na rust kwam het ook langszij.”

Maar Vercammen mocht ook nog een strafschop trappen. “Voor de wedstrijd had ik gehoord dat de doelman al twee strafschop­pen had gepakt. Toch had ik weinig stress, want ik trapte naar dezelfde hoek als voor de rust en de doelman koos opnieuw de verkeerde kant. Deze zege deed deugd, zeker omdat er enkele spelers ontbraken, onder wie onze doelman. Tot overmaat van ramp viel onze tweede keeper uit, zodat onze derde doelman, een 17-jarige jongen, debuteerde. Hij deed het lang niet slecht.”

Vercammen hoopt dat er dit seizoen niet te veel blessures vallen. “We hebben een krappe kern: zondag zaten er drie spelers van de reserven op de bank. We kunnen het ons echt niet permittere­n om veel geblesseer­den of geschorste­n te hebben. Door het stopzetten van de competitie kunnen we nu onze geblesseer­den recuperere­n, al wacht me nog wel een schorsing door drie gele kaarten.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium