Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Vanmorgen zal het niet gemakkelij­k zijn om je wat agressieve­lingen van het lijf te houden. Maar tegen de middag kun je weer rustig ademhalen en keert het tij. Single, er is veel om van te genieten!

STIER 21-4 T/M 20-5

Probeer het eens over de diplomatie­ke boeg in plaats van met je horens! Je hebt de wind mee hebt om persoonlij­ke projecten te ontwikkele­n. Liefde: Je sociale leven kan leiden tot een prettige ontmoeting.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Door invloeden van de dalende Maan komen er niet veel kansen op je weg en zul je vooral op je eigen talenten moeten rekenen. Het komt je niet allemaal aanwaaien! Liefde: kans op plezier in goed gezelschap.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je stemming hangt vooral af van de vraag of je je eigen gang kunt gaan of niet. Dat hangt af van je omgeving. Hoe meer afstand je weet te bewaren van mensen die opdrachten uitdelen, hoe beter je in je vel zit.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je bent super actief en dan is het goed dat je de wijsheid weet op te brengen niet te ver te gaan, want de terugweg is even lang! Je zult echt moeten kiezen voor een plek in goede omstandigh­eden.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je bent goed gewapend om je doelen te bereiken. Tip: let tijdens discussies goed op wat je zegt en ook tegen wie je iets zegt. Je weet hoe je woorden soms verdraaid kunnen worden!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De motivatie keert terug. Alles raakt in een stroomvers­nelling en als alles anders dan anders blijkt te verlopen ben jij in je nopjes. Als je er kalm bij blijft kan dit een nieuwe actie inluiden.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Finesse gaat gepaard met de juiste feeling en dat zorgt er voor dat je je doel bereikt. Ook interne relaties spelen een rol van betekenis. Als je het weet kun je er gebruik van maken!

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je standvasti­gheid en realiteits­zin gaan hand in hand en leiden tot een succesje. Maak gebruik van je netwerk of begin er een op te bouwen als je op zoek bent naar een (andere) baan.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Men is bereid om te horen wat je eisen zijn, maar dat betekent nog niet dat ze onderschre­ven worden. Vooralsnog worden de beloften waargemaak­t. Prima, maar blijf de vinger aan de pols houden!

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Geluk is vergankeli­jk dezer dagen. Je hebt energie te over, dat wordt opgemerkt en betaalt zich op den duur uit. Liefde: nieuwe vriendscha­ppen of momenten van eenheid met je partner.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een negatieve dag, beginnend met een uit de hand gelopen kwestie. Waarom ook niet? Soms moet je zeggen waar het op staat! Als het je humeur maar niet bederft, want je hebt nogal wat te doen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium