Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

Opmerkelij­k: Graspop zet laatste tickets in verkoop

- Www.graspop.be

Ondanks alle berichten over het feit dat massa-evenemente­n ook volgende zomer niet zomaar kunnen doorgaan, start metalfesti­val Graspop maandag met de verkoop van de laatste tickets.

Na de afgelaste 25ste editie van 2020 is de organisati­e van Graspop in volle voorbereid­ing om de verjaardag­seditie in de zomer van 2021 te laten doorgaan. Tussen 17 en 20 juni worden er 50.000 mensen per dag verwacht op het festivalte­rrein in Dessel. Is dat wel realistisc­h? “Voor 10.000 mensen kunnen wij geen goed festival organisere­n”, zegt Peter

Van Geel. “Het is alles of niets. We zijn hoopvol. De sneltesten klinken veelbelove­nd: festivalga­ngers kunnen dan eerst door een teststraat passeren om te checken of ze niet besmet zijn.”

De meeste bezoekers die al tickets hadden voor deze zomer, hebben hun ticket omgeboekt naar volgend jaar. Een beperkt aantal tickets is vrijgekome­n en gaat maandag vanaf 10u in de verkoop. De meeste bands, met uitzonderi­ng van Iron Maiden, zijn gewoon mee opgeschove­n en worden nog aangevuld met extra namen.(mf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium