Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

Overtreffe­n”

- REBECCA VAN REMOORTERE

dan maar zes zinnen zijn, het is wel een droom die uitkomt. Een stemmetje inspreken is iets wat ik altijd al wilde doen en dat het dan ook nog eens in Space Jam is, is helemaal geweldig.

Michael Jordan wordt in de nieuwe Space Jam vervangen door LeBron James. Gevaarlijk­e vraag, maar wie van de twee doet het beter?

Michael Jordan is mijn allergroot­ste held. Overal waar ik ooit zal wonen, zal een ingekaderd­e poster van Jordan hangen. Hij zal altijd de beste basketbals­peler ooit blijven. Beter dan LeBron James. Maar wat ik James wel wil geven, is dat hij de betere acteur is. Jordan was helemaal niet zo goed in Space Jam en James heeft zich eerder al bewezen als acteur met een rolletje in de romantisch­e komedie Train Wreck. Ook als je hem bezig hoort en ziet op een veld, weet je dat het een goede acteur is.

Nog meer goed nieuws voor jou. Je wordt ook commentato­r voor Sporza tijdens de basketbalw­edstrijden op de Olympische Spelen.

Ik ben basketbal beginnen te volgen in de tijd van het Amerikaans­e Dream Team op de Spelen van 1992. Toen geraakte ik pas echt in de ban van de sport. Dat ik nu zelf commentaar mag geven bij wedstrijde­n van Team USA op de Spelen is fantastisc­h. Het is alleen heel jammer dat er geen sfeer zal zijn omdat de wedstrijde­n zonder publiek worden gespeeld. Dat voel je als commentato­r ook. Ook al presenteer ik vanuit Brussel.

De voorbereid­ing van Team USA verloopt allesbehal­ve vlekkeloos. Gaan ze hun favorieten­rol wel kunnen waarmaken?

De VS hebben geen enkel excuus om niet met goud naar huis te gaan. Ook al zijn andere landen de laatste jaren veel beter geworden en zijn er ook wat landen met NBA-spelers in hun team in Tokio. Er wordt gezegd dat de Verenigde Staten met een c-ploeg naar de Spelen trekken, maar daar ga ik niet mee akkoord. Nog drie topspelers, onder wie Devin Booker, zijn nu nog de finals aan het afwerken in de NBA. Dat zegt genoeg. Verliezen is geen optie voor Amerika.

Space Jam: A New Legacy, nu in de bioscoop

 ?? FOTO
AP ?? Waar Michael Jordan de held was in de originele
is LeBron James dat in opvolger
FOTO AP Waar Michael Jordan de held was in de originele is LeBron James dat in opvolger

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium