Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

Foodtruckf­estival lokt veel volk naar Beekpark

-

Het foodtruckf­estival aan de zomerbar in het Beekpark was een groot succes. Een tiental kraampjes lokten samen met de zon de Nijlenaars uit hun kot. Vroeger dan verwacht moesten sommige uitbaters het bordje ‘uitverkoch­t’ plaatsen, maar dat kon de pret niet drukken.

Zowel in de tent als op het buitenterr­as waren bijna alle tafels volzet. Dany Van Beylen genoot volop van de sfeer. “Het weer is fantastisc­h, je kan hier eten en drinken en we zitten hier aan tafel met vrienden, wat moet een mens meer hebben. Ik heb net frietjes gegeten en ik vind het ook een meerwaarde dat je hier speciale bieren kan drinken. Ik ben fan van het concept.”

Wat verder zijn Merel (20) en Eva (21) ook opgetogen. “Niets dan lof voor deze organisati­e. De sfeer is hier zeer goed en je hebt ook een goede keuze qua eten. Misschien dat er nog iets meer exotisch bij had kunnen zijn zoals sushi, maar we klagen zeker niet. We zitten hier al een hele middag en na de Martini gaan we nu iets eten, waarschijn­lijk een barbecue bowl.”

Ook de uitbaters zijn meer dan tevreden. Daan Verwimp van Vlammenenv­lees moest zelfs het bordje ‘uitverkoch­t’ plaatsen. “Dat had ik niet verwacht. Er is veel volk komen opdagen op het terrein en vooral, ik heb veel meer klanten gehad dan ik had gehoopt. Meer dan 400 mensen zijn hier iets komen halen. Ik ben dus meer dan tevreden en straks ga ik zelf nog iets drinken, dat heb ik wel verdiend (lacht).”

Hetzelfde geluid klinkt bij Gerry Hellemans van Frit2go. “Van mij mogen ze zo’n evenemente­n meer organisere­n. Het was hier echt constant een komen en gaan van klanten. Ik ben nog niet uitverkoch­t, maar dat gaat niet lang meer duren. Dan kan je niet anders dan tevreden zijn.”

“Fantastisc­h”

Het laatste woord is voor Inge Laurijssen (36) die samen met haar man Tim en dochtertje Lien en enkele vrienden geniet van het geheel. “Het eten was werkelijk fantastisc­h, die barbecue bowl is iets geweldigs. Bovendien hebben ze hier ook lekkere mocktails, niet onbelangri­jk voor een zwangere vrouw. Ik woon hier om de hoek en feesten in je achtertuin, dat is toch het mooiste wat er is.”

 ?? FOTO GIVL ?? “Ik woon hier om de hoek en feesten in je achtertuin, dat is toch het mooiste wat er is”, vertelt Inge, die samen met haar vrienden kwam genieten van allerlei lekkers.
FOTO GIVL “Ik woon hier om de hoek en feesten in je achtertuin, dat is toch het mooiste wat er is”, vertelt Inge, die samen met haar vrienden kwam genieten van allerlei lekkers.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium