Gazet van Antwerpen Mechelen-Lier

Tsjilp showt aanbod in blauwe pipowagen

-

De Heistse online snuisterwi­nkel Tsjilp organiseer­t komende zaterdag een opendeurda­g. Een fysieke winkel is er niet, maar klanten kunnen terecht in een opvallende blauwe pipowagen.

“Ik heb in januari Tsjilp geopend, een online snuisterwi­nkel met een aanbod van woondecora­tie, juwelen, papierware­n, hebbedinge­n en een kidscollec­tie. We verkopen dingen die leuk zijn om te geven én te krijgen, of om gewoon voor jezelf te kopen”, zegt zaakvoerst­er Jolien Aerts.

“Ik ga bewust op zoek naar Belgische merken. Geen massaprodu­ctie, maar ondernemer­s met een verhaal die met liefde hun product ontwerpen en produceren. We verkopen ondertusse­n al dertien verschille­nde labels en er zijn er nog meer op komst”, legt ze uit.

De webshop is dus nog in volle groei, een fysieke winkel is er niet. “Sinds kort staat er wel een pipowagen naast ons huis. Die is ingericht als miniwinkel­tje zodat klanten daar hun bestelling kunnen afhalen of eens door het aanbod snuisteren. Komende zaterdag op 24 juli zetten we de deuren van onze wagen open van 1018u aan de Pelgrimhof­straat 14.”

www.tsjilp-shop.be/over-tsjilp

 ?? FOTO RR ?? Klanten kunnen snuisteren in de pipowagen.
FOTO RR Klanten kunnen snuisteren in de pipowagen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium