Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Dimitri Wellens: “We hoeven van niemand schrik te hebben”

- JP

Met een bonus van negen punten op de nummer twee vat Aartselaar zondag het laatste deel van de competitie aan. Met de komst van Hoboken, de nummer drie in het klassement, wacht al meteen een stevige tegenstand­er.

“Dit wordt ongetwijfe­ld één van de moeilijkst­e wedstrijde­n die nog volgen. In de heenronde verloren we trouwens van hen. Het is zo’n ploeg waartegen je moet vermijden op achterstan­d te komen. Dan krijgen ze vleugels en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. We zullen zondag dus honderd procent geconcentr­eerd moeten zijn om een goed resultaat neer te zetten”, vertelt Dimitri Wellens.

“Over de titel wil ik nog steeds niet spreken. Het is nog lang en er kan nog veel gebeuren maaralswez­ondagzoude­nwinnen,komenwe alweer een stapje dichter. We spelen ook nog tegen Grasheide en vooral de partij tegen VV Duffel zal bepalend zijn. Anderzijds moeten we van niemand schrik hebben. Onze statistiek­en bewijzen dat. We slikken weinig doelpunten en scoren erg vlot. Bovendien spelen we elk weekend een sterke tweede helft waarin we eventueel orde op zaken kunnen stellen.

Tegen Hoboken gaan we dus opnieuw voluit voor de overwinnin­g. Het heeft geen zin om voor een puntje te spelen. We moeten proberen om de kloof met Grasheide op negen punten te houden.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium