Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Philip Peeters: “We hebben niets te verliezen”

- JP

Hoboken wacht zondag een verplaatsi­ng naar leider Aartselaar. Het kampt wel met enkele afwezigen door blessures en schorsinge­n. Trainer Muyshondt moet dus wat schuiven in zijn elftal en zo ziet het er naar uit dat Philip Peeters aan de aftrap verschijnt.

“Ik vind dat we niets te verliezen hebben op het veld van Aartselaar. Als je anderzijds de eindronde wil spelen, dan is het wel aangewezen om daar iets te gaan rapen.

In deze reeks zijn er heel veel ploegen die punten laten liggen, dus één of meer punten tegen Aartselaar betekent in elk geval een bonus. Al was ook Hoboken dit seizoen in hetzelfde bedje ziek. We verloren te veel punten tegen haalbare tegenstand­ers”, vertelt Peeters die persoonlij­k meer had verwacht van dit seizoen.

“Ik liep een blessure op in de voorbereid­ing waardoor ik de competitie­start miste. Dat de trainer me toen niet opstelde, kan ik nog begrijpen. Toen het echter minder ging in het najaar en ik ook dan geen kans kreeg, had ik daar wel een vervelend gevoel bij. Ik ben echter hard blijven werken en het is dan ook mijn eigen verdienste dat ik nu misschien toch speelgeleg­enheid krijg.

Voor volgend seizoen heb ik nog niets beslist. Van Hoboken heb ik nog niets gehoord hoewel er al gesprekken zijn geweest met tal van spelers.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium