Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hetzelfde verhaaltje”

- GEGY

Waar iedereen al lang rekening mee hield, werd gisteren een feit: Cercle mag zich opmaken voor play-off 3. “Ik moet hier opnieuw hetzelfde verhaaltje vertellen als na de afgelopen wedstrijde­n”, zei trainer Foeke Booy. “We speelden niet slecht, maar de zege bleef uit. In de eerste helft waren we ondermaats. Vooral aanvallend kregen we niets klaar. Het was te slordig. We waren de bal te snel opnieuw kwijt. Na de pauze begonnen we een beetje anders te spelen en kregen we kansen. Alleen doen we te weinig met die mogelijkhe­den. Het bleef 0-1, terwijl wij al lang de gelijkmake­r hadden moeten scoren. Dat er in het slot nog een tweede en derde tegendoelp­unt valt, tel ik niet meer mee. In elk geval heb ik na de rust mooie aanknoping­spunten gezien met het oog op de play-offs. Het is hoopgevend dat we tegen Club goede kansen creëren.”