Gazet van Antwerpen Stad en Rand

BUITENLAND

-

Palace Christian de Benteke overwinnin­g schonk door Crystaltwe­e keerclub Liverpoolt­e scoren (1-2).op bezoekHij pastebij zijn afgelo- expen zomer niet in de plannen van manager Jürgen Klopp, maar weigerde toch te vieren “uit respect”. (vdm)

Dries Mertens maakte met Napoli zijn 22e van het seizoen op het veld van Sassuolo. Na 52 minuten opende hij de score met een rake kopbal, maar de Rode Duivel kon niet verhindere­n dat het uiteindeli­jk nog 2-2 werd. (b)

Axel Witsel speelde met zijn club Tianjin Quanjian nog maar eens gelijk, ditmaal tegen Beijing Guoan (1-1). (b)

Dedryck Boyata zit met Celtic in de finale van de Schotse beker na een 2-0-zege tegen de felle rivalen van Glasgow Rangers. (b)

Zlatan Ibrahimovi­c komt dit seizoen wellicht niet meer in actie. De god van Manchester United blesseerde zich tijdens het Europa Leagueduel tegen Anderlecht zwaar aan de ligamenten van zijn knie. Verdediger Marcos Rojo, die eveneens uitviel, kampt met dezelfde blessure. (b)

Pep Guardiola zal dit seizoen voor het eerst in zijn trainersca­rrière geen prijs pakken. Ondanks een puike match van Kompany en De Bruyne werd Manchester City in de FA Cup uitgeschak­eld door Arsenal. De titel in de Premier League is ook al buiten bereik voor de Spanjaard. (bla)

Newcastle United, de club van Matz Sels, kan vanavond de promotie naar de Premier League veiligstel­len als het in de Championsh­ip (Engelse tweede klasse) wint tegen Preston North End. (bla)

Olympiakos heeft zich op de voorlaatst­e speeldag met een 5-0-zege tegen PAS Giannina voor de zevende keer op rij tot Griekse landskampi­oen gekroond. Toch kan de club nog niet vieren, omdat Olympiakos mogelijk een straf van zes punten boven het hoofd hangt voor supporters­geweld tijdens de halve finale van de Griekse beker. Als het sporttribu­naal in de komende dagen de straf toekent, springt PAOK Saloniki – momenteel tweede met drie punten minder dan het team uit Piraeus – naar de leiderspla­ats. (b)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium