Gazet van Antwerpen Stad en Rand

WEET JE WAT

-

1 Bij welk plaatsje ligt de piramide van Cheops? 2 Welk eiland ligt onder Corsica? 3 Welk apparaat vond Henry Sidgier in 1782 uit? 4 Welk geloof hoort bij de Dalai Lama? 5 Welke 'Duke' was een zeer belangrijk­e jazzcompon­ist en bandleider? 6 Alcoholhou­dend mixdrankje. 7 Deze pop was decenniala­ng de vriend van Barbie. 8 Op welk Italiaans eiland ligt de plaats Portoferra­io? 9 Wat voor cursus volgt iemand die zelf kleren wil gaan maken? 10 Welke Tommy stond bekend om zijn mislukte goocheltru­cs? 11 Tegen welke dictator kwam het Libische volk in 2012 in opstand? 12 Welke vliegtuigf­abrikant heeft zijn hoofdkanto­or in Chicago? 13 Wat voor een stof is TNT?

 ??  ?? In deze quizpuzzel wordt op elke regel een woord ingevuld, waardoor de letters op de verticale gekleurde kolom een ander woord vormen. In de vakjes met gelijke nummers komen gelijke letters.
In deze quizpuzzel wordt op elke regel een woord ingevuld, waardoor de letters op de verticale gekleurde kolom een ander woord vormen. In de vakjes met gelijke nummers komen gelijke letters.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium