Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20- 4

Jullie hebben een hechte relatie, en daaruit volgt vanzelf een goede sfeer. Blijf daar vooral in investeren want het is een basis waar je steeds verder op kan bouwen.

STIER 21- 4 T/M 20-5

Single, probeer te ontsnappen aan verplichti­ngen tegenover familie. Alles wijst erop dat je (als je dat zou willen) een te gek avontuur kan beleven. Maar dan moet je wel niets anders om handen hebben.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21- 6

De Nieuwe Maan prikkelt je verbeeldin­g. Voor vandaag is een rigide planning dus uit den boze. Het zijn juist de onverwacht­e vondsten die de sleur breken en die iedereen blij maken.

KREEFT 22- 6 T/M 22-7

Een superdag. Misschien stippel je samen met je partner een route uit voor de komende dagen of weken en neem je op grond daarvan beslissing­en. Zowel privé als met betrekking tot je werk.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je hebt tal van wensen en plannen. Dit weekend ben je in staat om nieuwe contacten te leggen. Ben echter niet te optimistis­ch, net dat kleine beetje extra lijkt daarvoor te ontbreken.

MAAGD 24-8 T/M 23- 9

Single, door de dingen die je in je vrije tijd onderneemt, leg je nieuwe contacten. Daardoor zit je vandaag ook lekker in je vel. Er is zelfs uitzicht op een nieuw liefdesavo­ntuur.

WEEGSCHAAL 24- 9 T/M 23-10

Single, je lijkt iedereen om je vinger te draaien maar weigert koppig om je aan iemand te binden. Maar dan is het ook je eigen schuld, als je op het eind van de avond nog altijd in je eentje bent.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

De kleine spanningen die deze week soms opdoken tussen jou en je partner, maken nu weer heel snel plaats voor eensgezind­heid. Single, je lijkt een beetje hard van stapel te lopen!

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Single, je hebt reden tot lachen want de Nieuwe Maan gaat zich met jou bemoeien. Alles wijst op een nieuwe liefde of het opnieuw opbloeien van een avontuur dat al afgelopen leek te zijn.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Normaal ben je onbekommer­d en optimistis­ch, maar nu maak je je zorgen over allerlei zaken die je nog moet afhandelen. Gelukkig heeft iedereen in je omgeving begrip voor de keuzes die je maakt.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Spanningen! Maar geen paniek, dat vervelende sfeertje betreft alleen het eerste deel van deze dag. Single, je kunt het contact met iemand waar je een oogje op hebt een stuk verbeteren.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Single, je kijkt vastbeslot­en naar de toekomst. Stabilitei­t gaat vandaag voor flirts en avontuurtj­es. Heb je een relatie, dan groeit het vertrouwen en daarmee ook de eendracht.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium