Gazet van Antwerpen Stad en Rand

VOETBAL

-

Fysieke testen voor spelers van Antwerp. Antwerp werkte ook gisteren twee trainingen af. Voor de middag lag de focus op conditie en balbezit, ‘s avonds werd die verlegd naar technische oefeningen. Een vijftal spelers werkte fysieke testen op de loopband af. De komende dagen en weken volgt de rest van de groep. Omolo lijkt klaar om ritme op te doen op het veld van Zwarte Leeuw, waar Antwerp vandaag zaterdag (19.00u) een oefenmatch speelt. (stdr)

Westerlo: Oto’o gearriveer­d, De Ceulaer moet rusten. Junior Oto’o is gisteren in Westerlo aangekomen. Zijn transfer wordt eerstdaags afgerond. Benji De Ceulaer (rug) trainde niet mee. De aanvaller moet een aantal dagen rusten. Westerlo nam afscheid van commerciee­l manager Bart Van Beylen. (sks)

Als Rubén weg is, tekent Roef bij Deportivo. Anderlecht-doelman Davy Roef (22) kan zo bij Waasland-Beveren tekenen, maar de Waaslander­s zullen op Kenny Steppe moeten mikken. Roef keert namelijk het liefst terug naar Deportivo, dat hem vorig seizoen al huurde. Voorwaarde is dat de Spaanse club eerst afscheid neemt van Rubén Martinez, de keeper die ze vorig jaar bij Anderlecht stalde. Eens dat is gebeurd, kan Davy Roef voor een heel jaar gehuurd worden en de Spanjaarde­n willen dit keer ook een aankoopopt­ie. (jug)

Depoître twintigste Belg in Premier League. Laurent Depoître (28) zet dit weekend zijn handtekeni­ng bij Huddersfie­ld, nieuwkomer in de Premier League. De gewezen aanvaller van AA Gent legde al medische tests af en tekent in de loop van dit weekend voor twee jaar met een optie op een bijkomend jaar. De spits wordt de twintigste Belgische speler in de Engelse hoogste afdeling. (bla)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium