Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Er zat meer in dan één puntje”

- (fko)

Gemengde gevoelens zaterdagav­ond bij Kontich. Roodgeel hield tegen traditiecl­ub Racing Mechelen knap een punt thuis. Niet slecht, al hadden de meeste spelers toch het gevoel dat er meer inzat.

Ook Arman Sucu bleef met een dubbel gevoel achter. Ook hij voelde dat er meer inzat, al was hij toch ook blij met het punt en met zijn eerste basisplaat­s dit seizoen. “Na een verrekking was ik vorige week opnieuw begonnen bij de B-ploeg”, zegt Sucu. “Ik was al blij dat ik opnieuw bij de selectie hoorde en had niet verwacht dat ik al zou starten. Maar nadat Somers in extremis ziek afhaakte, begon ik toch in de basis.”

Tegen RC Mechelen kreeg Sucu meteen een leuke wedstrijd voorgescho­teld om zijn eerste basisplaat­s te vieren. “De Racingsupp­orters zorgden door hun gezangen voor veel sfeer. Maar ook bij ons gaf dat iets extra’s. We gingen er nog meer onze kop voor leggen. In de eerste helft waren we beter, maar na de rust slikten we twee lullige doelpunten. Als we opnieuw op voorsprong waren kwamen, was het een andere match worden. Eén punt tegen RC Mechelen is zeker niet slecht, maar er zat echt meer in”, aldus Sucu.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium