Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Na rotseizoen vorig jaar doet dit deugd”

Nieuwkomer Michael Pollet vindt bij Kessel meteen vlot de weg naar doel

- (givl)

Na een spectacula­ire match sleepte Kessel United vorig weekend in de slotfase nog een punt uit de brand tegen Puurs. Michael Pollet zorgde met zijn tweede van de middag voor het 33 gelijkspel. Zo zorgde de nieuwe spits al voor drie doelpunten in zijn eerste twee thuismatch­en.

“Ik denk dat het voor de neutrale toeschouwe­r wel een mooie match was om te zien”, begint Pollet. “Van 1-0 ging het naar 1-1, dan 2-1, 2-3 en uiteindeli­jk 3-3. De score had zelfs nog hoger kunnen oplopen, want beide ploegen kregen nog kansen om te winnen. Uiteindeli­jk denk ik daarom ook dat we niet ontevreden mogen zijn met dat punt. Puurs is een heel goede ploeg die aanvallend heel sterk voor de dag komt.”

Pollet is dus lekker begonnen aan het nieuwe seizoen. Een leuke binnenkome­r voor de Kesselse aanwinst, nadat hij vorig seizoen nog een rampcampag­ne kende bij Beerzel. “In november raakte ik geblesseer­d en daarna heb ik niet meer kunnen spelen. Als klap op de vuurpijl degradeerd­e Beerzel ook nog eens. Ook al had ik vorig seizoen niet veel meegedaan, het was toch jammer. Ik heb ook heel hard gewerkt om te kunnen terugkomen. Daarom doet het ook zo’n deugd om nu al drie keer te kunnen scoren. Maar als ik eerlijk ben, had ik liever al wat meer punten gehad.”

Eindronde

Elke ploeg tipt Kessel als titelfavor­iet. Een vier op negen is dan geen geweldige start. Pollet: “Grote uitspraken ga ik niet doen, daarvoor is de reeks te sterk. Geen enkele ploeg heeft nog het maximum en geen enkele ploeg heeft nog nul punten, de ploegen zijn dus heel sterk aan elkaar gewaagd. Maar ja, we hebben een heel sterke ploeg met een trainer die er kort opzit. Het bestuur heeft niet echt een ambitie uitgesprok­en, we moeten alleen zien dat we beter doen dan vorig seizoen. Of dat dit eindronde betekent? Dat zou mooi zijn (lacht). We moeten in deze reeks gewoon zo snel mogelijk een reeks neerzetten, al zal dat niet makkelijk worden.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium