Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Een tweede titel op rij? Er zit zeker muziek in deze ploeg”

Na kampioensc­hap bij Oxford Hemiksem begint Kenneth Vereycken ook met Rumst prima aan seizoen

- (jp)

Op de openingssp­eeldag begon Rumst het seizoen nog met een nederlaag, maar nadien pakten Kenneth Vereycken een knappe twaalf op twaalf. Goed voor een tweede plaats in de stand.

Afgelopen weekend maakte Rumst nog met 6-1 brandhout van Heindonk. “Het loopt gewoon uitstekend en ook zondag was dat het geval”, zegt Vereycken. “We hadden al een goede voorbereid­ing achter de rug, waarin we tal van wedstrijde­n wonnen. Het was dan ook jammer dat we die wedstrijd tegen Leest United op de eerste speeldag verloren. We waren toen de betere ploeg, maar maakten enkele fouten. We hebben uit die wedstrijd echter geleerd en daarna volgde een twaalf op twaalf, waarin we ook nog eens drie maal de nul hielden. Bovendien gingen die zeges ook nog eens gepaard met goed voetbal. We hebben onze start in elk geval niet gemist.”

Vorig seizoen speelde Vereycken nog kampioen bij Oxford Hemiksem, om daarna de overstap te maken naar Rumst. Droomt hij van een tweede titel op rij? “Of we gaan meedoen voor de prijzen, valt nog af te wachten, maar er zit in elk geval muziek in dit elftal. We brengen aanvallend voetbal, er is loopvermog­en aanwezig, maar ook techniek, we beschikken over een uitstekend­e doelman en we kunnen ontzettend veel druk te creëren. Bovendien is er een goed mix tussen de jonge spelers en de ervaren jongens. We gaan een leuk seizoen tegemoet.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium