Gazet van Antwerpen Stad en Rand

AGENDA

-

do 07/12

Wilrijk

Annelies Verbeke

In bibliothee­k Bist legt Vanessa Broes vanavond Annelies Verbeke en Fikry El Azzouzi op de rooster. Verbeke spreekt in Dertig dagen over haar Senegalese man en neemt het woord zwart niet in de mond. El Azzouzi boetseert even geloofwaar­dig zijn blanke, vrouwelijk­e personage in Alleen Zij. (id)

www.ccdekern.be

vr 08/12

Deurne

Rudy Trouvé

Rudy Trouvé, bekend van Dead Man Ray en dEUS, treedt morgen voor Deurne Wintert solo op. Het concert gaat door in Studio Start, een collectief voor kunstenaar­s en creatief ondernemer­s. Trouvé belooft een intieme set die onderbroke­n wordt door animatiefi­lmpjes of foto’s. (id)

www.ccdeurne.be

zo 10/12

Antwerpen

Pascal Deweze

Sonic kids is een nieuwe reeks concerten voor iedereen vanaf zes jaar in HetPaleis. Géén speciaal voor kinderen gemaakte muziek, maar wel het beste uit de Belgische alternatie­ve muziekscen­e. Zondag om 15u treedt Pascal Deweze er op voor kinderen en hun ouders. Hij stelt het album The cult of yes voor. (id)

www.hetpaleis.be

zo 10/12

Antwerpen

De Grungblave­rs

Grungblave­rs, dat zijn evergreens, maar dan in de taal van Rubens en Wannes. In de Koningin Elisabethz­aal tekenen zondag om 15u en om 20u De Grungblave­rs present. Onder deze netjes in het pak gestoken heren herkent u vast onder meer Guillaume Van der Stighelen, Boogie Boy, Erik Goossens, Jan Van Looveren, Gene Bervoets, Luc Caals of Jean Bosco Safari. (id)

www.koninginel­isabethzaa­l.be

wo 13/12

Antwerpen

Rob Vanoudenho­ven

Theater Het Klokhuis start met een nieuw comedy concept: het Big Apple Comedy Café. Het comedy café biedt een podium aan nieuw talent, maar nodigt ook telkens een headliner uit die komt tryouten. Voor de eerste editie is dat Rob Vanoudenho­ven, die voor zijn vijftigste verjaardag aan een theaterpro­gramma werkt. (id)

www.vlaamsfrui­t.be

 ?? FOTO LISA VAN DAMME ?? Annelies Verbeke.
FOTO LISA VAN DAMME Annelies Verbeke.
 ?? FOTO PHOTO NEWS ?? Rob Vanoudenho­ven.
FOTO PHOTO NEWS Rob Vanoudenho­ven.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium