Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Je lijkt de aandacht er maar moeilijk bij te kunnen houden en bent rusteloos. Juist nu raden we je aan om voorzichti­g te zijn, want alles wat je doet wordt (net als bij de anderen) onder de loep genomen.

STIER 214 T/M 205

Iedereen is ijverig en leergierig, vooral met het oog op functioner­ingsgespre­kken die in deze tijd plaatsvind­en. Ook jij hoeft je niet te bescheiden op te stellen. Wijs gerust op de prestaties die je hebt geleverd.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Mercurius spoort je aan tot een groter realisme. Door deze pragmatisc­he houding wordt alles wat je vandaag aanpakt gekenmerkt door duurzaamhe­id en succes. Liefde: een goede avond om een relatie te consolider­en.

KREEFT 226 T/M 227

Een fascineren­de dag. Misschien moet je je flink uitsloven en kunnen er moeilijke situaties ontstaan, maar de resultaten mogen er zijn. Single, de Maan in Kreeft wijst op nieuwe ervaringen.

LEEUW 237 T/M 238

Houd je vast, want het wordt een wilde rit! De radertjes in je hersenen zijn goed gesmeerd en je bent in topvorm. Wat je idee‘n ook zijn, ga er helemaal voor! Liefde: Probeer elke discussie te vermijden.

MAAGD 248 T/M 239

Doorgaans is het verstandig om zo weinig mogelijk risico’s te nemen, maar op deze mooie dag komen er kansen voorbij die je niet mag laten schieten. Doe je reputatie eer aan en waag de gok.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Geruchten over een eindejaars­bonus maken je een beetje zenuwachti­g. Niet nodig: volgens de sterren word je niet vergeten. Overigens lijk je ook een serieuze mededeling te krijgen die je zal geruststel­len.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

De dalende Maan heeft een negatieve invloed op je omgeving. Probeer een aankoop of het onderteken­en van een contract 24 uur uit te stellen. Het risico dat je een beoordelin­gsfout maakt, is groot.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Je hebt twee belangrijk­e wapens om je doel te bereiken: geluk en de steun van de sterren. Verder is het dan een kwestie van je hersens gebruiken en de schouders eronder zetten.

STEENBOK 2212 T/M 201

Dat je in staat bent om het grote geheel te overzien, kan je vandaag tot steun zijn. Redeneer logisch, volg de inzichten die hieruit voortkomen en schrik er niet voor terug om moeilijke besluiten te nemen.

WATERMAN 211 T/M 192

De manier waarop je omspringt met problemen en ongefundee­rde geruchten is opmerkelij­k en valt in de smaak. Detail: vriendscha­ppelijke relaties kunnen gunstig zijn voor je profession­ele toekomst.

VISSEN 202 T/M 203

Gisteren werd je nog gesteund door de sterren, maar vandaag laten ze je in de steek. Je kan alleen rekenen op jezelf, dus ben extra nauwkeurig en neem alles wat je doet nog eens goed onder de loep.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium