Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Man in buik geraakt in Deurne

- (sare, vdaa)

Bij een schietpart­ij in Deurne is zondagavon­d een man gewond geraakt. Dat werd pas uren later duidelijk, toen het slachtoffe­r zich met een schotwonde ging aanbieden in een ziekenhuis.

Op de hoek van de Knyffstraa­t en de De Sevillastr­aat, in de buurt van het Arenazwemb­ad in Deurne hoorden getuigen zondagavon­d rond 22 uur een ruzie op straat. Niet veel later klonken verscheide­ne schoten. De hulpdienst­en werden gebeld, maar ter plaatse kon geen slachtoffe­r meer worden aangetroff­en. Er werd aanvankeli­jk gedacht dat er geen slachtoffe­rs vielen.

Rond 0.30u stapte de 26-jarige Mohamed T. een Antwerps ziekenhuis binnen. Hij bleek geraakt te zijn in de buikstreek. “Hij verkeerde niet in levensgeva­ar”, aldus politiewoo­rdvoerder Wouter Bruyns. De zwangere vrouw van het slachtoffe­r werd op haar beurt naar het ziekenhuis gebracht omdat ze erg emotioneel reageerde op het nieuws over haar echtgenoot.

De dader(s) vluchtte(n) na de feiten weg, naar verluidt met een Range Rover met Nederlands­e nummerplat­en. Het parket meldt dat er nog geen arrestatie­s gebeurd zijn.

Het onderzoek wordt gevoerd door de federale gerechteli­jke politie, omdat er wordt uitgegaan van een afrekening in het drugsmilie­u. De speurders zullen onder meer onderzoeke­n of er een link is met eerdere schietpart­ijen die aan conflicten in het Antwerpse cocaïnemil­ieu gerelateer­d zijn.

 ?? FOTO DVD ?? De plaats van de feiten.
FOTO DVD De plaats van de feiten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium