Gazet van Antwerpen Stad en Rand

VOETBAL KORT

- (jug)

Verdier en Kolovos hervatten bij KV Mechelen. Bij KV Mechelen is Verdier hersteld van ziekte, de spits kon gisteren opnieuw meetrainen. Ook Kolovos, die vorige week last had van de rug, was weer van de partij. Beqiraj deed gisteravon­d dan weer matchritme op moet de beloften, net als De Schoenmaek­er, De Bie, Wilms, Ouattara, Claes en Jubitana. (dvd)

Vermant (Waasland-Beveren) bergt

Play-off 1-droom nog niet op. WaaslandBe­veren blijft onder Vermant ongeslagen, toch deed het zondag een slechte zaak in de strijd om Play-off 1. Vermant weigert de strijd op te geven. “We zijn nog niet uitgeschak­eld. Er resten ons nog drie matchen waarin we het maximum van de punten moeten halen. Dat we geen makkelijk programma hebben? Dat maakt de uitdaging alleen maar groter.” De Schutter, Moren, Buatu, Van Damme, Vanzo, Verstraete, Ndiaye, Goblet, Foulon, Ponnet, Myny, Schryvers, Verburgh en Janssens werden allen geselectee­rd voor de beloften. (whb) Put niet langer bondscoach van Kenia. Paul Put is al na twee maanden opgestapt als bondscoach van Kenia. Volgens de Keniaanse bond om persoonlij­ke redenen. (b)

Horvath (Club Brugge) doet ritme op bij

de beloften. Voor het eerst sinds oktober speelde Ethan Horvath nog eens een match voor Club Brugge. Horvath kwam gisteravon­d in actie met de beloften tegen Genk. Ook Touba, Vlietinck en Diatta speelden mee van de A-kern. Club scoorde tegen Genk voor de 75e thuismatch op rij in de competitie en bleef ook voor de 44ste thuismatch op rij ongeslagen in Jan Breydel. Voor het zesde seizoen op rij zit Vanaken aan meer dan tien doelpunten over alle competitie­s heen. (jve) Buysens (Lierse) klaar voor Play-off 2. De knieblessu­re die Ludovic Buysens opliep in de match tegen Roeselare bracht na bijkomend onderzoek geen al te grote schade aan het licht. Er werden geen vitale delen in de knie geraakt, al komt de slotmatch tegen Beerschot-Wilrijk nog wel te vroeg. Buysens kan dus vol richting start van Play-off 2 mikken, die in het weekend van 24 maart op gang wordt gefloten. Andrei Camargo en Boubacar Diarra hebben intussen het veldwerk hervat. (kugu)

De Bruyne verliest in FA Cup. Will Grigg u kent hem misschien nog dankzij de fansong ‘Will Grigg’s on fire’ tijdens het EK 2016 - maakte de winning goal (1-0) voor derdeklass­er Wigan in de achtste finales van de FA Cup tegen Manchester City. De Bruyne en Kompany begonnen op de bank om hen wat rust te gunnen. De Bruyne viel in na 65 minuten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium