Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Wendy trekt iets uit, Damiano leest een boek

- (tdl)

Voorspelba­arheid troef in Blind Getrouwd: terwijl bij de dolverlief­de Mike en Marjolein de eerste kleine wrevel de kop opsteekt, kan het met de andere koppels alle kanten uit.

Grappig tafereel in Blind Getrouwd,

b gisteravon­d: toen stewardess Wendy op het strand haar short en hemdje uittrok, leek sportleerk­racht Damiano vooral oog te hebben voor zijn boek in plaats van zijn ogen de kost te geven. Het moment zaaide opnieuw twijfel bij Wendy, die niet zeker is of haar nieuwe man haar wel leuk vindt: “Ik keek naar hem toen we op het strand lagen, want laten we eerlijk zijn, hij heeft een schoon lijf. Alleen kijkt hij niet naar mij. Dan kijk je toch eens een keer, dan ben je toch nieuwsgier­ig van: hoe ziet die eruit?” Wendy besloot het initiatief voor toenaderin­g verder aan Damiano te laten, die het zelf belangrijk vond “dat we goed kunnen praten”. Aan het einde van de aflevering sloot Wendy af met een positieve noot: “Ik heb het gevoel dat we naar elkaar toe groeien. Elke dag zijn we meer op ons gemak, dat stelt me gerust.”

Bij de andere koppels kan het vriezen en dooien. Lieve en Aljosja blijven elkaar beledigen met de glimlach, maar dat is tactiek: “We doen er lacherig over om het bespreekba­ar te houden.” Frie en Toon blijven ambitieus, al moest Toon wel het onderspit delven bij het IQ van Frie: zij heeft een IQ van 131, hij maar 126. Tim en Esther kunnen het goed vinden. Tim wil sneller vooruitgan­g boeken, maar doet hard zijn best voor Esther. Mike en Marjolein kunnen lachen én serieus zijn “alsof we al jaren samen zijn”, al steekt er toch een klein beetje wrevel de kop op.

 ?? FOTO VTM ?? Damiano vindt zijn boek wel héél spannend.
FOTO VTM Damiano vindt zijn boek wel héél spannend.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium