Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Kort

-

BENELEAGUE

moet zaterdag aan de slag bij leider Hasselt, terwijl

landskampi­oen Bocholt ontvangt. Voor Sasja wordt het vooral zoeken naar zelfvertro­uwen en daarvoor moet beter gepresteer­d worden dan vorige week. Olse Merksem speelt in eigen midden altijd beter, maar of dat zal volstaan om Bocholt van de zege te houden, is maar de vraag. Coach Luc Vercautere­n:” “Als we opnieuw met onze sterkste opstelling kunnen aantreden, kunnen we de Limburgers zeker het vuur aan de schenen leggen. Misschien wordt het na zoveel keer net niet, nu eens voor de eerste maal net wel”, zegt coach Luc Vercautere­n.

1STE NATIONALE (V)

moet aan de slag bij Wezet. De vrouwen van DHW verloren donderdag de

1/8ste finale van de Beker van België tegen datzelfde Wezet met 22

23 na verlenging­en.

LIGA 1 (M)

Met staat er zonden een derby geprogramm­eerd met de vierde plaats als inzet.

LIGA 2 (M)

trekt naar Welta Mechelen voor mogelijk een vierde overwinnin­g op rij.

LIGA 3 (M)

moet op het veld van Kortrijk de volle inzet kunnen pakken. BEKER VAN VLAANDEREN

Gembo naar 1/4de finales

Tweedeklas­ser Gembo won in de

1/8ste finales van de Beker van Vlaanderen simpel tegen Stevoort

(2de landelijke B) met 67107. Stig Rongé werd met 20 punten topschutte­r. In de kwartfinal­e trekt Gembo op 9 januari naar reeksgenoo­t Sijsele.

2DE KLASSE

Zaterdag om 20.30u ontvangt Gembo in sporthal Luisbekela­ar Charleroi B. Oxaco (20u45, Sportpark Sneppenbos Boechout) ontvangt zaterdag om 20.45u Gent Hawks in sportpark Sneppenbos in Boechout. Fellows Ekeren trekt zaterdagav­ond naar Lommel.

1STE KLASSE (V)

Antwerp Giants neemt het zaterdagav­ond op verplaatsi­ng op tegen bekerwinna­ar Namen. Bij de Giants is Laeticia Mpoyi met een knieblessu­re waarschijn­lijk voor lange tijd out. De club is ook nog op zoek naar een buitenland­se versterkin­g ter vervanging voor Kayla Stylez.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium