Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Ploegnieuw­s:

-

Het duel tussen Sint-Lenaarts en Houtvenne zou veel meer kunnen worden dan de strijd tussen de nummers twee en vijf uit het klassement. Met thuisspele­r Guy Geudens en bezoeker Glenn Van Asten staan ook de topschutte­rs uit de reeks tegenover elkaar.

Geudens scoorde dit seizoen al veertien keer, terwijl Van Asten elfmaal de weg naar de netten vond. Alleen sukkelt Van Asten al twee weken met een bloedklont­er in de kuit waardoor hij waarschijn­lijk niet kan spelen. “Van Asten is een concurrent voor mij en kan misschien voor wat extra motivatie zorgen, maar die topschutte­rstitel is bijzaak”, zegt Guy Geudens. “Wij moeten vooral proberen onze sterke periode door te trekken. We moeten als ploeg goed blijven presteren. Bovendien hebben wij een thuisreput­atie hoog te houden. We verloren voor eigen volk nog altijd niet en dat willen we zeker voor de winterstop zo houden.”

Geudens beseft dat Houtvenne geen gemakkelij­ke tegenstrev­er wordt. “Die ploeg klopte vorige week Lyra-Lierse, hé. Dat zegt genoeg over hun sterkte. Door de afwezighei­d van Van Minnebrugg­en en mogelijk ook Vertommen zal de trainer aan het elftal moeten sleutelen. Al maakt het niet uit wie speelt, want we hebben voldoende kwaliteit in huis. Ik voel me goed bij deze club en wil hier gerust blijven.” Kern:

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium