Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hard werken rond verkeersve­iligheid”

Lukas Jacobs (CD&V)

-

CD&V haalde net als zes jaar geleden een absolute meerderhei­d. Lukas Jacobs bracht graag enkele van zijn collegasch­epenen mee om het bijzondere moment van de eedafleggi­ng te delen.

Het was voor mij al de vierde keer, ik ben het dus al gewend.

We gaan hard werken aan verkeersve­iligheid met onder meer het uitrollen van vrijliggen­de fietspaden langs de gewestwege­n

1)

2) in de periode 20192021, meer zones 30 en het plaatsen van ANPR-camera’s. Ook een nieuw gemeentehu­is en investerin­gen voor cultuur en jeugd op domein Biesterweg staan bovenaan het lijstje.

In alle omstandigh­eden en op alle momenten moet je met de mensen kunnen omgaan. Ik stap altijd zelf naar hen toe. Vandaag de dag is het ook belangrijk dat je je beleid zo veel mogelijk via sociale media etaleert.

3) Ik doe dit voltijds.

Ik heb altijd opgekeken naar Jean-Luc Dehaene. Hij was een man van één stuk. Joviaal, maar tegelijk met veel bestuurskr­acht en met een reflex van samenwerke­n en compromiss­en zoeken.

Mijn collega-schepenen Maarten De Bock, Jan Oerlemans en Silke Lathouwers, de algemeen directeur en adjunct directeur, mijn echtgenote en schoonmoed­er.

4)

5)

6)

 ?? FOTO JORIS HERREGODS ?? Lukas Jacobs keek altijd op naar Jean-Luc Dehaene.
FOTO JORIS HERREGODS Lukas Jacobs keek altijd op naar Jean-Luc Dehaene.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium