Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Toekomst Club27 op losse schroeven

Edegem zoekt concessieh­ouder polyvalent­e zaal Hangar 27

- FILIP SPOELDERS

zorgt zoals concerten. Of dit nu onder een andere naam zal zijn, maakt ons weinig uit. Ik wil de uitbater wel in contact brengen met de vrijwillig­ers van Club27.”

Club27 maakte in korte tijd naam in de Antwerpse zuidrand met optredens van onder andere Laura Tesoro, Paul Michiels, The Scabs, The Kids en Raymond van het Groenewoud. Geert Verheyden is één van de vrijwillig­ers van het eerste uur. “We begonnen met Club27 omdat er in onze regio niet meteen een zaal is voor deze optredens. De muzieklief­hebbers moesten eigenlijk uitwijken naar de AB in Brussel of Trix in Antwerpen. Deze leegte hebben we met succes opgevuld. Veel hangt nu af van de nieuwe uitbater. Als die ermee wil doorgaan en er is een klik dan willen we zeker gaan praten. Ik hoop alleen dat Hangar 27 geen privézaal wordt.”

Hetzelfde geluid bij Manu Styleman, die als verantwoor­delijke voor Hangar 27 zijn job verliest door de privatiser­ing. “Misschien heeft de concession­aris een band met Edegem en wil die Club27 niet verloren laten gaan.”

 ?? FOTO FILIP SPOELDERS ?? De ingang van Hangar 27.
FOTO FILIP SPOELDERS De ingang van Hangar 27.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium