Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Oosterweel gaat virtueel

-

De virtuele Open Wervendag neemt bezoekers zondag mee naar drie locaties. De P+R op Luchtbal, de werken op de E17 en het knooppunt Antwerpen-West vlak bij de Kennedytun­nel. Deze drie werven draaien, ondanks de coronacris­is, weer op volle toeren, en laten drie aspecten van het project zien. De P+R ligt aan het knooppunt met de A12 en het eindpunt van tramlijn 1. Het is één van de parkeergeb­ouwen die de ring van P+R’s rond de stad dichtmaken. En tussen Zwijndrech­t en Kruibeke wordt aan een nieuwe onder- en toplaag van de

E17 gewerkt.

Na de zomer start de vernieuwin­g van het op- en afrittenco­mplex Zwijndrech­t. Daar worden nu alle voorbereid­ende werken getroffen om het verkeer tijdens de werken om te leiden. Vlak bij de Kennedytun­nel tot slot worden tijdelijke bruggen en wegen gebouwd, die het verkeer tijdens de werken aan het knooppunt Antwerpen-West rond de werf moeten leiden.

De virtuele bezoeken vinden zondag plaats. Wie wil meekijken kan de hashtag #openwerven­dag2020 in de gaten houden of geregeld een kijkje op de Instagrame­n Facebookpa­gina van Oosterweel nemen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium