Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Vakantie in eigen tuin

De tuin van Francis en Ilse is een paradijs van bloemen en planten, met plaats voor een kampvuur en heel veel water. “In onze tuin komen we tot rust.”

-

Nog niet zo heel lang geleden stond hier een oude hoeve met een saaie weide erachter. Toen tuinontwer­pster Ilse Nachtergae­le en haar man Francis Hoornaert hier een paar jaar geleden hun gezinswoni­ng en kantoor inrichtten, besloten ze meteen ook werk te maken van de tuin, als oase voor het gezin en visitekaar­tje voor hun bedrijf. “Een goede tuin start met een goed doordacht plan”, zegt Ilse. “Mijn ideeën baseer ik op de wensen van de klant en die evolueren naarmate het project vordert. Voor jezelf een tuin ontwerpen, is anders. Ook omdat we hier de verschille­nde mogelijkhe­den van een tuin wilden tonen. Je hebt mensen die per se een heel landelijke tuin willen en je hebt er die houden van een heel strak ontwerp. We wilden tonen dat je beide elementen net heel goed kunt combineren.”

“WIJ HEBBEN ALLEBEI EEN VERLEDEN IN DE CHIRO. WE HOUDEN DUS VAN EEN GEZELLIG KAMPVUUR.”

 ??  ?? De boord van het zwembad in gevlamde blauwe steen sluit mooi aan bij de groene graspartij en de grijsgroen­e kleiklinke­rs.
De boord van het zwembad in gevlamde blauwe steen sluit mooi aan bij de groene graspartij en de grijsgroen­e kleiklinke­rs.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium