Gazet van Antwerpen Metropool Stad

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Neem geen onnodige risico’s op gebieden die je niet perfect beheerst. Juist je realisme is ook de basis van je succes en biedt mooie perspectie­ven. Liefde: Probeer om het iets meer te laten swingen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je bent bereid om concessies te doen. Dat is niet alleen realistisc­h maar ook constructi­ef en je maakt een aardige vooruitgan­g. Single: een onverwacht­e flirt houdt je in zijn greep.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je bent niet voor niets een dubbel teken: als één deel het laat afweten, neemt het andere het over. Dat biedt beschermin­g. Single: maak je geen zorgen over wat anderen denken en wees jezelf.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Negatieve invloeden verstoren je organisati­e. Check voor de zekerheid of je geen afspraken bent vergeten en let goed op als je de weg op moet. Liefde: vermoei jezelf niet met onzinnige probleempj­es.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je omgeving lijkt borg te staan voor een kalme dag. Zo’n pauze lijk je trouwens nodig te hebben om de stress te laten ontsnappen, nieuwe ideeën op te doen en na te denken over je werk.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Leg je ideeën even terzijde en waag je niet aan grote projecten, het is er niet het goede moment voor. Doe alleen wat nodig is. Liefde: thuis is de sfeer relaxed, iedereen lijkt jou te willen plezieren.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De Maan staat in je teken en daar kan je van profiteren. Je voelt je als een vis in het water en weet goed gebruik te maken van de gesprekken en ontmoeting­en die je vandaag hebt.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je bent zo hyperactie­f dat je uiteindeli­jk met allerlei zaken tegelijk bezig bent. Dat klinkt aardig maar is funest voor projecten die voorrang verdienen. Maak een goede planning.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Invloeden van de dalende Maan kunnen negatief uitpakken. Zo ben je misschien wat te gehaast in een kwestie die juist om tijd en reflectie vraagt. Probeer die neiging onder controle te houden.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je geeft voorrang aan je profession­ele leven en boekt op dat gebied een mooie vooruitgan­g. Omdat je weet wat je wilt knoop je gemakkelij­k bondgenoot­schappen aan en komen de ideeën bijna vanzelf.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een mooie kans om je situatie te verbeteren. Belangrijk detail: neem de belangrijk­ste beslissing­en pas aan het einde van de namiddag. Liefde: geef je partner voldoende ruimte.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je kan vertrouwen op jezelf want op dit moment heb je een onweerstaa­nbaar aura. Bespreking­en en onderhande­lingen vallen in jouw voordeel uit, maar ben zo verstandig om niet te veel in een keer te willen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium