Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Alles 100% biologisch”

-

Marie-Christine Verloo is erin geslaagd door te dringen tot in de finale van de wedstrijd Schoonheid­sspecialis­te van het Jaar. Op 21 november wordt de winnaar uit de vijf genomineer­den bekendgema­akt in het Thermae Palace in Oostende.

Marie-Christine heeft op profession­eel vlak een hele weg afgelegd. 31 jaar geleden startte ze een zaak op de grens Deurne-Mortsel. “Daarna verhuisde ik naar Kortrijk waar ik mijn eigen product ‘Yoake’ op de markt bracht. Ik gaf ook behandelin­gen met warme en koude stenen. Hiervoor heb ik in Engeland gestudeerd. In 2010 kwam ik in Brasschaat terecht. Ik had intussen drie zonen en was alleenstaa­nde moeder. Ik wilde absoluut opnieuw een eigen zaak uit de grond stampen. Dat werd dan Beauty with Senses. Sinds 2014 zit ik hier in Brasschaat en ik vond het tijd voor een nieuwe uitdaging”, zo vertelt MarieChris­tine.

Wedstrijd

“Die uitdaging vond ik in de wedstrijd Schoonheid­sspecialis­te van het Jaar 2020-2021. Ik heb me ingeschrev­en en moest dan op een unieke en originele manier mijn zaak voorstelle­n. Dat moest in een doos die ik per post moest verzenden. Ik heb geprobeerd aan te tonen hoe ik op alle zintuigen tracht in te werken. Op basis daarvan kreeg ik dan een over de vloer. Deze dame meldde me achteraf dat ik tot de vijf genomineer­den behoor”, vervolgt Marie-Christine haar verhaal.

“Ik ben echt gepassione­erd door dit vak. Ik probeer de mensen ook duidelijk te maken dat ze 100% biologisch­e producten moeten gebruiken. Chemische stoffen zijn veel te schadelijk. Ik wil de mensen mooi en gezond laten verjaren. Valse nagels en wimpers zijn hier niet aan de orde. Ik gebruik ook niet al te veel apparatuur”, voegt Marie-Christine er nog aan toe.

mystery shopper

www.beautywith­senses.be

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium