Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Robotland vanaf 1 juli hele dag open

Wie een hele dag wil genieten in Robotland kan dat vanaf 1 juli. Vanaf dan is het niet meer verplicht om te kiezen tussen een bezoek in de voor- of namiddag.

-

In educatief doecentrum Robotland draait alles rond technologi­e, transport en robots. Het doecentrum kon omwille van coronamaat­regelen enkel tickets verkopen voor een bezoek in de voor- of namiddag. Die beperking gold zowel voor het indoorgebe­uren als voor de vele attracties buiten de oude douanelood­s. Robotland opende vorig jaar de deuren, maar de pandemie drukte de pret aanzienlij­k. Nu de vakantie eraan komt en de versoepeli­ngen het toelaten besliste Robotland om vanaf 1 juli niet langer te werken met tijdsloten. Vanaf het begin van de zomervakan­tie is het mogelijk om een hele dag te genieten van zowel de binnenals buitenattr­acties. Robotland is alle dagen open, behalve op maandag en dinsdag.

De loods werd in 1902 opgetrokke­n om goederen die de grens over gingen per spoor te kunnen overladen en controlere­n.

In het najaar 2017 diende Luc Van Thillo, de bezieler van dit project, een dossier in voor de ontwikkeli­ng van een educatief techniekpa­rk in de voormalige douanelood­s. robotland.tv

 ?? FOTO ERIK VANDEWALLE ??
FOTO ERIK VANDEWALLE

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium