Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Als de VAR moet tussenkome­n, doet ze het niet”

- (sks) (sks)

Bij Beerschot waren ze niet te spreken over hoe de tweede goal van Seraing tot stand kwam. Voorafgaan­d aan de 2-1 van Maziz zagen ze een fout van Poaty op De Smet. Coach Javier Torrente haalde de schouders op. “Het heeft weinig nut om daar nu veel over te zeggen. Het was nochtans duidelijk. Voor onze bank ging die speler van Seraing met twee voeten vooruit. Als de VAR niet moet tussenkome­n, doet ze het wel. Als ze het wel moet doen, blijft het stil”, was de Argentijn duidelijk.

De 2-1 betekende voor Beerschot de doodsteek. “We waren nochtans goed begonnen, tot die defensieve fouten de strafschop voor Seraing inluidden. Na de 2-1 hebben we nog alles op alles gezet en ballen in de zestien gedropt. Jammer genoeg zonder succes.”

Bij Seraing was Mikautadze een gesel voor de defensie, aan de andere kant konden de Kielse aanvallers de Luikse verdediger­s te weinig onder druk zetten. “Ach, Seraing scoorde de eerste goal. Dat stelde hen in staat om op de tegenaanva­l te spelen. Wij kregen die mogelijkhe­id niet. Wij moesten het met veel minder ruimte stellen en de duels aangaan. Dat maakte het voor ons lastiger om gevaarlijk te zijn.”

 ?? FOTO BELGA ??
FOTO BELGA

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium