Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Niemand iets te verwijten”

- (yala)

Ryan Sanusi sprak ons zaterdag nog in een roes van vreugde: eindelijk zijn comeback gemaakt én nog eens gewonnen met Beerschot. Woensdagav­ond in Seraing zag hij de andere kant van het spectrum. “Nu wordt het nóg een pak moeilijker, maar we moeten blijven gaan tot de redding echt niet meer kan.”

“We begonnen met het besef dat we zeker drie punten moesten pakken. Dat is ons helaas niet gelukt, maar er valt niemand iets te verwijten. We hebben alles gegeven”, sprak de aanvoerder van Beerschot. “Die penalty viel echt op het slechtst mogelijke moment. Nochtans zetten we de hele match goed druk en probeerden we wel te voetballen, maar het was moeilijk om de goal te vinden met zo’n blok voor ons. Ach, het is hun goed recht om de boel dicht te gooien, zeker richting het einde. Omgekeerd zouden wij hetzelfde doen.”

Tien punten bedraagt het verschil nu al met de voorlaatst­e. Kan het behoud überhaupt nog? “Zolang het mathematis­ch nog kan, moeten we ervoor blijven gaan. Dat is onze enige optie. Natuurlijk wordt het nu nóg een pak moeilijker, maar we zullen die teleurstel­ling snel moeten verwerken en toewerken naar de match van zaterdag tegen Zulte Waregem. We moeten doorgaan. Er zit niks anders op.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium