Gazet van Antwerpen Stad en Rand

De mooiste vakantiehe­rinneringe­n maak je zelf

-

Kijk jij er ook zo naar uit om deze zomer even helemaal op te laden tijdens een welverdien­de zonvakanti­e? Na alle uitdaginge­n van het afgelopen jaar, kunnen we ons goed voorstelle­n dat je daar wel aan toe bent. Gewoon even helemaal niks, lekker relaxen met je geliefden op een zonnige bestemming, je hoofd leegmaken en opladen voor de rest van het jaar. Heb je wel eens gedacht aan een geheel verzorgde all inclusive vakantie? Daar geniet je van comfort, rust en luxe. Check wel even onderstaan­de tips voor je begint aan je zoektocht naar de beste (ultra) all inclusives.

All inclusive, wat betekent dat precies?

Een veel gehoorde reden waarom vakantiega­ngers kiezen voor een geheel verzorgde vakantie, is toch wel het eten en drinken. Het ontbijt, de lunch en het diner zijn namelijk inbegrepen. Je hebt ruime keuze aan de heerlijkst­e gerechten van het buffet, of je bestelt iets naar je wens van de kaart. Zo leer je meteen wat buitenland­se woordjes! Tussen de maaltijden door kun je vaak ook nog de lekkerste snacks zoals patat, pizza en ijsjes scoren! Zelfs de meeste drankjes zijn de hele dag door te verkrijgen, wel zo lekker met dat warme weer.

Money money money

Het fijne van een all inclusive vakantie is dat je een duidelijk overzicht van de totale kosten hebt. Omdat alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen, hoef je daar op locatie in principe geen extra geld meer aan uit te geven. Als je kiest voor een vakantie op basis van logies, ontbijt of half pension, dan eet en drink je regelmatig buiten de deur. Zo kunnen de kosten ongemerkt hoog oplopen. En zeg nou eerlijk, dat geld geef je toch ook liever uit aan souvenirtj­es zoals die leuke zonnebril, strandtas of een taxfree parfum op het vliegveld?

Blijf lekker in beweging

In een all inclusive resort worden vaak de leukste activiteit­en georganise­erd voor jong en oud. Denk aan aquajoggin­g, volleyball­en, tennissen, yogalessen, etc. Ben jij liever wat minder actief tijdens je zonvakanti­e? Gelukkig is er aan iedereen gedacht: sommige hotels hebben namelijk een spa of wellness op het park. Laat je flink in de watten leggen zodat je écht helemaal tot rust komt. Wat dacht je van een ontspannen­de massage of gezichtsbe­handeling? Dat verdien je!

Ontspannin­g ten top!

Je kent het wel. Je hebt de hele ochtend doorgebrac­ht in het zwembad en dan begint je maag te knorren. Tijd om lekker aan tafel te gaan voor een uitgebreid­e lunch. Hoe fijn is het dan als je niet verder hoeft na te denken? Want tegen de tijd dat je op het heetst van de dag een geschikt restaurant­je hebt gevonden dat nog plek heeft voor jou en je gezin, is ieders humeur al verpest. In een all inclusive hotel heb je hier gelukkig geen last van! Je schuift hier meerdere keren per dag aan bij het buffet en/of à-la-carte-restaurant en geniet daarna van een ontspannen siësta.

Wat zijn de beste all inclusive bestemming­en?

Als je all inclusive hoort, denken veel mensen aan Turkije. Niet gek ook, want zij waren een van de eersten die deze vorm van vakanties aanboden. Andere populaire landen om een all inclusive vakantie te boeken zijn bijvoorbee­ld Portugal, Egypte, Griekenlan­d of Spanje. Weet jij al waar je deze zomer gaat geniet van een compleet verzorgde vakantie? Scan de QR-code en bekijk al onze all inclusive vakanties voor een onvergetel­ijke ervaring.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium