Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Vierde generatie plant nieuw restaurant in gerenoveer­d Dennenhof

-

Hotel Dennenhof van de groep Van der Valk opende zopas het volledig gerenoveer­de bijgebouw. Seppe de Rooij en Lindsey Wohrmann, intussen al de vierde generatie, maken vandaag de dienst uit. Zij plannen over enkele jaren een compleet nieuw restaurant.

Hotel Dennenhof in het uiterste noorden van Brasschaat werd geopend in 1958. Intussen is het uitgegroei­d tot een driesterre­nhotel. De overgrootv­ader van de huidige zaakvoerde­rs startte de zaak. In 2013 werden er al grondige verbouwing­en uitgevoerd. Er kwam een nieuwbouw met loungegede­elte, receptie en een grote zaal.

“We hebben het bijgebouw dat als motel dienst doet, helemaal gerenoveer­d”, wijst Seppe de Rooij. “De 42 kamers zitten in een mooi, nieuw kleedje. We hebben het bewust modern maar ook warm gemaakt. Samen met de 42 kamers in het noordgebou­w tellen we er nu in totaal 84. We kunnen nu als alles volzet is ongeveer 200 gasten laten overnachte­n. Voor feesten kunnen we tot 500 mensen ontvangen.”

Seppe en Lindsey blijven niet stilzitten. “We plannen een gloednieuw restaurant. Over enkele jaren gaat het huidige tegen de vlakte en zetten we een groter neer. We zetten er ook een wellness in en op het dakterras plannen we een zwembad met buitenbar. Er komt ook een wijnkelder voor allerlei tastings.”

Het Dennenhof-cliënteel, dat zijn zowel mensen die komen ontspannen als mensen die in de haven van Antwerpen werken. “Onze brunches lopen zeer goed. Tijdens de weekends krijgen we vaak vierhonder­d mensen over de vloer”, voegt Lindsey nog toe. www.valkverras­t.nl/hotels/hotelDenne­nhof

i

 ?? FOTO JAN BRYS ?? Seppe de Rooij, Lindsey Wohrmann en burgemeest­er Philip Cools.
FOTO JAN BRYS Seppe de Rooij, Lindsey Wohrmann en burgemeest­er Philip Cools.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium