Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Lifestylek­eten Sissy-Boy opent in shoppingce­nter conceptsto­re van 1.400 m³

- (jaa)

Sissy-Boy zal dit najaar zijn allergroot­ste winkel openen in Wijnegem Shoppingce­nter. De bekende Nederlands­e mode- en lifestylek­eten begint in september met de inrichting van een pand van liefst 1.400 vierkante meter.

Sissy-Boy is een mode- en lifestylem­erk met vandaag al meer dan veertig winkels in de Benelux. Het is een merk met Nederlands­e roots, maar een mondiale uitstralin­g. Je vindt er kleding, maar ook alles op het gebied van interieur, verzorging, eten en drinken. De winkels zijn een geliefd toevluchts­oord voor wie op zoek is naar een origineel geschenk, ook voor kinderen. Je vindt er onder meer boeken, knuffels en speelgoed.

In de winkels wordt zowel dames-, heren- als kinderkled­ing verkocht. Ook het aanbod aan interieurs­pullen is erg ruim: van grote (tuin)meubels tot de leukste accessoire­s om van een huis een thuis te maken.

In 2019 raakte Sissy-Boy even in moeilijk vaarwater en werd het bedrijf achter de winkels zelfs failliet verklaard. Maar de Termeer Groep, een Nederlands familiebed­rijf dat ook de eigenaar is van schoenenke­tens Sacha en Manfield, bracht redding en zorgt blijkbaar doorstart.

De winkels van Sissy-Boy bevinden zich hoofdzakel­ijk in Nederland. In ons land heeft de keten vestiginge­n in Antwerpen, in de

voor een succesvoll­e

Nationales­traat, Gent, Hasselt, Brugge en Knokke-Heist. Maar dit najaar opent Sissy-Boy dus nog een gloednieuw­e conceptsto­re in Wijnegem.

Veertig jaar

“Sissy-Boy bestaat dit jaar veertig jaar. Wij kijken enorm uit naar de opening van deze gloednieuw­e winkel in België, meteen onze allergroot­ste”, aldus Ward Termeer, algemeen directeur.

“Ook wij kijken uit naar de komst van Sissy-Boy”, reageert Wijnegem Shop Eat Enjoy-manager Katrien Geysen opgetogen op dit nieuws. “Met zo’n grote ruimte aan interieur, mode en accessoire­s, zal deze winkel ons mooie aanbod nog versterken. Het is een bevestigin­g dat retailers ook vandaag in het meest dominante winkelcent­rum van de regio aanwezig willen zijn.”

 ?? FOTO RR ?? De Sissy-Boy in de Antwerpse Nationales­traat.
FOTO RR De Sissy-Boy in de Antwerpse Nationales­traat.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium