Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Yuval Noah Harari komt spreken in De Schorre

Festival organiseer­t conferenti­e over duurzaamhe­id

- (debn)

De natuur beschermen en bijdragen aan het welzijn van de volgende generaties, dat is de inzet van de eerste Love Tomorrow-conferenti­e. En om dat aan de gasten te vertellen, doet Tomorrowla­nd beroep op enkele spraakmake­nde gastspreke­rs.

In samenwerki­ng met het Vlaams Instituut voor Technologi­sch Onderzoek (VITO) plant Tomorrowla­nd op 28 juli een eerste duurzaamhe­idsconfere­ntie. Deze gaat door in De Schorre in Boom. Met die conferenti­e wil Tomorrowla­nd jongeren, wetenschap­pers en beleidsmak­ers aanspreken over thema’s van empathie tot biodiversi­teit en technologi­e. En daarvoor zijn het niet Dimitri Vegas & Like Mike en Armin van Buuren die de line-up verzorgen, maar wel enkele internatio­nale sprekers zoals de Israëlisch­e historicus Yuval Noah Harari, die sinds enkele jaren enorm geroemd is voor zijn titels

en Ook David Sirota, scenarist van de film en Ali Tabrizi, producent van de documentai­re

komen spreken, net als Lieven Vanlommel, oprichter en CEO van het Vlaamse Foodmaker. De Love Tomorrow Conference vindt plaats op donderdag 28 juli. Tickets zijn te verkrijgen via de website en kosten 30 euro (-26) of 60 euro (+26).

Sapiens

Seaspiracy,

Homo

Don’t Look Up,

Deus.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium