Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Bouckenbor­gh Zomerpark is terug: heel de zomer gratis activiteit­en

-

Het Bouckenbor­ghpark in Merksem wordt deze zomer weer het decor voor een zomerbar en heel wat (gratis) activiteit­en. Bouckenbor­gh maakt zich op voor het openingswe­ekend op 2 en 3 juli.

Met een pas heraangele­gde Gaston Berghmansd­reef en gloednieuw­e graffiti van Berghmans aan de inkom, wordt de weg naar het Zomerpark deze zomer nog leuker dan anders, maar aan het concept zelf is niet geraakt.

Vanaf 2 juli kunnen Merksem en omstreken opnieuw terecht in het park voor gratis activiteit­en. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgema­akt, maar staan al zeker op het programma: Merksem Zingt, een familiedag, workshops kledij maken door GRNDbreker­s en Terrasrock dat met Tumult een nieuwe naam krijgt.

Het café van JC Bouckenbor­gh zal elke dag geopend zijn vanaf 14u. In het jongerence­ntrum kan je ook elke dag allerlei spullen uit de sportkoffe­r komen huren om in het park mee te sporten en spelen. Ook gezelschap­sspelletje­s om op het terras van de zomerbar te spelen zijn beschikbaa­r.

Niet alleen het jongerence­ntrum maar ook de sportdiens­t en de jeugddiens­t bieden tal van activiteit­en aan in het park zelf.

 ?? FOTO JC BOUCKENBOR­GH ?? De zomerbar.
FOTO JC BOUCKENBOR­GH De zomerbar.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium