Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Het wordt een lange zomer …

Wij keken naar ‘B&B Zoekt Lief’

- (tvdb)

Het concept pakte eerder al succesvol uit met landbouwer­s mensen met een en zelfs beperking met de Planckaert­s

Zoek Naar De

Zoekt Lief

Spuiten en spelletjes

(Boer

Zoekt Vrouw),

(Cupido Ofzo) (Junior Op Liefde).

Dus trok VTM de schuif van de datingprog­ramma’s nog maar eens open. En omdat ze daar in de zomer nu eenmaal de gewoonte hebben om eigenaars van bed and breakfasts in het buitenland op te zoeken – de crew moet er zelf ook iets aan hebben – was de volgende nog te koppelen groep mensen snel gekozen.

Dus trekt de immer vrolijke An Lemmens in het nieuwe

– ook de redactieve­rgadering over de titel mocht blijkbaar niet te lang duren – naar zes Vlaamse B&B-uitbaters in het zonnige Frankrijk. Ze hebben er alles om gelukkig te zijn. Behalve een partner. Enter de vrijgezell­en, die zich weer massaal hebben aangemeld. Waar blijven ze de mensen toch vinden die met behulp van een televisiep­rogramma de ware liefde (of eeuwige roem) proberen na te streven? Per uitbater passeren er in de loop van de volgende weken vier stuks om hem of haar het hof – en met wat geluk ook de omheining en afvoer – te maken. En zolang er een klik is, mogen de vrij gezellige jagers als God in Frankrijk blijven logeren.

B&B

Blikvanger van de eerste aflevering, waarin we in een halfuurtje kennismake­n met de eerste drie B&B-bazen, is vrijgezel Maurice. De 56-jarige charmeur gooit meteen alles in de strijd om Isabel (57) van de oogstrelen­de B&B Chàteau des Gipières aan de voet van de Mont Ventoux voor zich te winnen. Maar of de babbelziek­e zelfverkla­arde humorist – “Ik lig hier al te spuiten voor ik ben aangekomen” – in het feeërieke kasteel met dertig vakantieve­rblijven en gigantisch zwembad mag blijven vertoeven, is nog bang afwachten. Voor hem dan toch.

De 25-jarige Kaylee, die samen met haar papa B&B Domaine de Gigan runt, wordt dan weer opgezadeld met vrijgezel Sander (28). De jongeman die zich aanvankeli­jk voordoet als een beleefde en schuchtere gentlemen valt voor de lens al snel door de mand als snoeper: “Ik spreek geen Frans, maar het beste Frans leer je toch in bed.” En wanneer een ongemakkel­ijke spelletjes­namiddag met waakhond papa Axel ten einde is, hoopt Sander dat het volgende keer toch andere spelletjes zullen zijn. En dan bij voorkeur zonder de vader van Kaylee.

Fabrizio!

Ook B&B- én paardeneig­enaar Arno (29) komt nog even aan bod. Hij krijgt twee vrouwen in één klap over de vloer. We verwedden er geld op dat de band tussen Desirée en Aylin (beide 25) niet lang vriendscha­ppelijk gaat blijven. Daarvoor hebben we al te veel datingprog­ramma’s gezien. Maar wie weet vergissen we ons en eindigen ze uiteindeli­jk alsnog In dat geval geven we één bedje voor sfeer en gezellighe­id. Het wordt een lange zomer … that,

iMet Vier In Bed.

B&B Zoekt Lief,

Eat

van maandag tot en met donderdag om 20.35u op VTM en op 22.45u om VTM2

 ?? FOTO VTM ?? Arno krijgt met Desirée en Aylin twee dames over de vloer.
FOTO VTM Arno krijgt met Desirée en Aylin twee dames over de vloer.
 ?? FOTO VTM ?? Isabel Maurice maakt meteen kennis met de uitbundige charmeur (midden) (rechts).
FOTO VTM Isabel Maurice maakt meteen kennis met de uitbundige charmeur (midden) (rechts).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium