Gazet van Antwerpen Metropool Stad

Ondernemer van het jaar geeft feest van ‘t jaar

Festival lokt vierduizen­d werknemers en familieled­en

- (dvk)

Group Aertssen heeft de werknemers afgelopen weekend flink in de watten gelegd. Om de ‘nieuwe’ site in Verrebroek officieel te openen, werden alle registers opengetrok­ken met de muzikale top van Vlaanderen.

De nieuwe site van Aertssen langs de E34 ter hoogte van Verrebroek is al een tijd operatione­el. Door de coronacris­is vond het bedrijf nog geen moment om het gebouw ook officieel te openen. Vrijdag werd dan het ceremoniël­e

lintje doorgeknip­t en zaterdag was het aan de werknemers van Aertssen om te feesten. Pak BV’s

Op het Summer Festival waren alle mensen van het bedrijf uitgenodig­d voor een gratis festivalda­g. ’s Middags waren ook alle kinderen welkom om te zingen en te springen op de tonen van onder andere Samson & Marie, #LikeMe en Camille. Ook naast het podium werden kosten noch moeite gespaard met een springkast­elendorp, molens, grime en gekke ballonnen.

“Su-per”, roept Joris Geens met dochter Marilou in de nek. “Normaal

zijn bedrijfsfe­estjes enkel voor de ouders en nu mogen ook de kinderen mee. En of ze dat leuk vinden. Ook voor ons is dit een heel ontspannen­de dag uit. Het is fantastisc­h wat Aertssen hier neerzet. Alles is goed geregeld en de artiesten zijn top, voor zowel jong als oud.” De kleine Marilou is grote fan van Camille en is erg blij om haar idool aan het werk te zien. ’s Avonds komen ook Clouseau en Natalia opdraven, naast enkele andere topartiest­en uit het Vlaamse muziekland­schap.

Vierduizen­d gasten

“Het is de eerste keer dat we zoiets groots organisere­n”, geeft coceo Yves Aertssen toe. “Maar nadat we twee jaar niks hebben kunnen doen voor onze werknemers mogen we wel eens uitpakken.”

In totaal zijn er vierduizen­d mensen naar het evenement afgezakt om mee de opening van de nieuwe site in Verrebroek te vieren.

 ?? FOTO DVK ?? Sam en Yves Aertssen mengen zich zelf tussen het publiek.
FOTO DVK Sam en Yves Aertssen mengen zich zelf tussen het publiek.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium