Gazet van Antwerpen Metropool Stad

Twaalf singles gaan vanaf 11 juli opnieuw op zoek naar de liefde

- (eadp)

derde seizoen van

komt vanaf 11 juli op Streamz. Dat heeft de streamingd­ienst bekendgema­akt. Viktor Verhulst en de Nederlands­e Holly Mae Brood nemen opnieuw de presentati­e voor hun rekening.

Twaalf Vlaamse en Nederlands­e singles wagen zich opnieuw aan de sprong. Ze gaan in een Spaanse villa in Gran Canaria voor

op zoek naar de ware liefde. Dat is hun enige doel. Het kan hen dan ook wel wat opleveren. Wie op het einde van de rit een liefdeskop­pel vormt, maakt kans om samen 25.000 euro te winnen. Maar alleen elkaars harten veroveren, is niet genoeg. Ze moeten ook de kijkers weten te overtuigen. Via de app kunnen die laatsten elke week iemand naar huis stemmen en op het einde

Het

Island

Island

Love

Love voor hun favoriete stel kiezen. De Nederlands­e Holly Mae Brood en ‘onze’ Viktor Verhulst presentere­n. De voice-over is opnieuw van Jeroen Verdick.

Geen blijvende match

Het blijft wel de vraag of het op liefdesvla­k deze keer wel iets oplevert. Zowel Denzel en Aleksandra (winnaars eerste seizoen) als Mert en Joan (winnaars tweede seizoen) gingen na afloop van het programma uit elkaar. Ook de overige koppels hebben niet standgehou­den. Wie de twaalf singles zijn, wordt later bekendgema­akt. Het programma is een productie van ITV Studios Netherland­s voor Streamz en Videoland, het Nederlands­e streamingp­latform.

 ?? FOTO STREAMZ ?? Nonkels
Holly Mae Brood en Viktor Verhulst presentere­n
Love Island.
FOTO STREAMZ Nonkels Holly Mae Brood en Viktor Verhulst presentere­n Love Island.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium