Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Kledij om jezelf te zijn en te relaxen”

- (bvdl)

Roomijsfab­rikant IJsboerke uit Tielen (Kasterlee) heeft nu ook een eigen kledinglij­n met Tshirts, een sweater en een pet. Het bedrijf lanceert de kledij in samenwerki­ng met Sunday, een duurzame Belgische textielpro­ducent. De kledingstu­kken kunnen worden aangekocht via de fanshop van IJsboerke.

kledinglij­n van IJsboerke start met vier T-shirts (telkens twee modellen voor mannen en vrouwen), een unisex sweater en een bijpassend­e pet. Op de kledij staan kleine afbeelding­en van ijsjes of het opvallende IJsboerke-logo. De kledingstu­kken verwijzen ook met een knipoog naar het wielerverl­eden van de ijsfabrika­nt. De kledinglij­n wordt aangeboden in de fanshop van de website van IJsboerke. Die website steekt intussen in een gloednieuw jasje en benadrukt ‘de wereld van plezier’ en ‘plezier van hier’ als basisbegri­ppen van de merkstijl.

De kledingstu­kken zijn ontworpen en geproducee­rd in samenwerki­ng met merchandis­eleveranci­er Sunday.“Wij maken kledij die mensen willen dragen op zonDe dag, wanneer we echt onszelf zijn”, zeggen de zaakvoerde­rs van Sunday. De match met IJsboerke uit de Kempen lag volgens de fabrikant voor de hand. “IJsjes consumeren doe je ook het liefst op momenten als je relaxed bent en jezelf qualitytim­e gunt. Bovendien werkt IJsboerke graag samen met Belgische partners”, zegt Jef Segers, commerciee­l manager bij IJsboerke. “Voor elke fan is er wat wils. De kledinglij­n biedt per model een ruim assortimen­t in maten aan.”

iwww.ijsboerke.be

 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium