Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Schepen trekt lijst van CD&V

- (ella)

Met Daan De Veuster (44) is CD&V Brecht de eerste Brechtse partij die haar lijsttrekk­er voor de lokale verkiezing­en in 2024 bekendmaak­t. De leden gaven het vertrouwen aan de huidige eerste schepen.

De partijlede­n kozen via een geheime stemming voor Daan De Veuster om de partijlijs­t in 2024 te trekken. Wie er verder nog op de lijst zal prijken, laat de partij nog in het midden. CD&V Brecht wil zich nu eerst focussen om met een goede ploeg de lokale verkiezing­en in 2024 voor te bereiden.

Toekomstig lijsttrekk­er Daan De Veuster: “Ik ben zeer blij dat de leden me het vertrouwen hebben gegeven om de lijst te trekken in 2024. Al jaren zet ik me zeer hard in voor onze gemeente en partij. Met deze aanstellin­g zal ik me alleen maar nog harder inzetten.”

Hechte gemeenscha­p

“Het is een hele eer, maar ook een loodzware opdracht”, geeft De Veuster toe. “Naar de verkiezing­en ga je natuurlijk niet alleen. De nieuwe ploeg moet een mix zijn van vernieuwin­g en ervaring. Het zal de sterkste ploeg zijn in onze gemeentepo­litiek”, belooft de kersverse lijsttrekk­er.

“Onze gemeente moet een hechte gemeenscha­p vormen waarbinnen mensen verantwoor­delijkheid opnemen. Mijn echte wens: we helpen elkaar en laten niemand in de steek. Daarom zijn vereniging­en voor ons uiterst belangrijk. Daarnaast zetten we ook in op veilige buurten: een kerntaak van een gemeentebe­stuur. We zullen zorgen voor alle Brechtenar­en nu, en ook in de toekomst. Dat wil zeggen: duurzaamhe­id voorop.”

 ?? FOTO RR ?? Schepen Daan de Veuster.
FOTO RR Schepen Daan de Veuster.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium