Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Fikse korting op non-foodproduc­ten”

Aldi opent outletwink­el in leegstaand­e loods

-

Supermarkt­keten Aldi opent vandaag een outletwink­el op de Merksemses­teenweg in Deurne, naast de brug van den Azijn. Op die manier wil Aldi zijn voorraad non-foodproduc­ten vermindere­n door ze met een fikse korting aan te bieden.

Een leegstaand­e loods aan de brug van den Azijn wordt omgevormd tot een tijdelijke outlet van Aldi. In de aanbieding: verlichtin­g, barbecuege­rief, coolbars, kortom de overstock aan nonfoodart­ikelen die in de loop van de afgelopen coronajare­n is blijven liggen. Zo was er tijdens de pandemie een tijdelijk verbod op de verkoop van non-foodproduc­ten in supermarkt­en, maar er waren ook logistieke moeilijkhe­den in de hele keten. “We zijn er wel in geslaagd om onze wekelijkse aanbieding­en op woensdag en zaterdag te presentere­n toen het weer kon, maar zitten dus met heel wat niet-verkochte producten”, zegt woordvoerd­er Jason Sevestre. “Die worden nu aangeboden in de outlet. Elke dag zal die winkel een nieuwe selectie aanbieden tegen een fikse korting. Deze periode van stijgende inflatie is voor Aldi het perfecte moment om dit te doen en zo de koopkracht van de Belgische consument te ondersteun­en.”

De outletwink­el in Deurne zal van maandag tot zaterdag geopend zijn tussen 8.30 en 19u en sluit de deuren ten vroegste op zaterdag 30 juli of zolang de voorraad strekt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium