Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Luc Caals wil dat het lachsalvo’s regent

ATV-vertelling­en

-

De ATV-vertelling­en zijn terug. Vanavond trapt Luc Caals ze in Merksem in gang. Het concept is gebleven: bij mooi weer gaan de vertelling­en door in het park en iedereen neemt zijn eigen stoeltje mee.

Ook deze zomer treden lokale artiesten op in gemeenten en districten om er een show van een uurtje te brengen. De voorstelli­ngen zijn gratis en brouwerij De Koninck trakteert op een biertje. Bij mooi weer gaan de vertelling­en buiten door. Luc Caals houdt de buienradar in het oog. “Mijn vrouw doet dat, want ik ken dat allemaal niet. Ik hoop dat we buiten kunnen spelen, dat is toch gezelliger. Als het regent, mogen dat alleen lachsalvo’s zijn.”

Twee keer op podium

Als enige artiest zal Luc Caals twee vertelling­en op zich nemen. “Voor mij is het een feestjaar. Ik word zeventig jaar en sta vijftig jaar op de planken. Ik ben daarom aan ATV gaan zeggen dat ik zin had om op de planken te staan. Speciaal voor de vertelling­en heb ik een voorstelli­ng gemaakt die gebaseerd is op dingen die ik in het verleden heb gedaan, qua typetjes bijvoorbee­ld. Ik wil niet met te nieuwe dingen afkomen.”

Iedereen is welkom vanaf 19u, de voorstelli­ng begint om 20u in het Merksemse Gemeentepa­rk Roosendael. Bij slecht weer is het te doen in De Volkslust.

 ?? FOTO I&C ?? Luc Caals.
FOTO I&C Luc Caals.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium