Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Antwerp klopt KV in generale repetitie voor openingsdu­el

- Antwerp KV Mechelen ANTWERP (eerste helft): (tweede helft): KV MECHELEN (eerste helft):Coucke (tweede helft):Thoelen DOELPUNTEN:47‘Scott

Mechelen en Antwerp treffen elkaar op de openingssp­eeldag, met name op zondag 24 juli. Zaterdag oefenden ze al eens tegen elkaar op de Bosuil in een wedstrijd van twee keer zestig minuten. In de eerste helft bleef de partij relatief in evenwicht met een 1-0-stand voor de thuisploeg. Recente aanwinst Scott opende zijn officieuze rekening voor Antwerp bij zijn eerste minuten voor rood-wit. In het tweede bedrijf kozen trainers Van Bommel en Buijs voor een volledig nieuw elftal. Een sterk verjongd Malinwa incasseerd­e nog drie doelpunten. Benson met een vrije trap, Miyoshi en Janssen vanop de stip - ook voor hem zijn eerste goal zorgden voor de eindstand.

De Wolf – Vines, Pacho, Seck, De Laet – Yusuf, Verstraete, Scott – Balikwisha, Frey, Valencia

De Wolf (90’ Verhulst) – Krasniqi (90’ Dessoleil), Van Den Bosch, Almeida, Bataille – Vermeeren,

(105’ Dwomoh), Haroun, Gerkens – Benson, Janssen, Miyoshi (90’ Emegha)

- Walsh (42’ Ceulemans), Lavalée, Vanlerberg­he, Van Hoorenbeec­k – Wouters, Schoofs, Hernandez – Hairemans, Malede, Soele (30’ Robberecht­s)

– Van Hecke, Peyre, Raemaekers, Ceulemans (101’ Van Campenhout) – Oum Gouet, Asare, Engvall – Lefrancq, Dailly, Soele (76’ Robberecht­s, 108’ Jacobs)

1-0, 78‘ Benson 2-0, 86‘ Miyoshi 3-0, 110‘ Janssen (strafschop) 4-0

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium