Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4 Als je thuis de kostwinnaa­r bent, zijn je naasten erg blij dat je er voor ze bent vandaag. Misschien heeft je partner nog een leuk idee om iets te gaan doen. Laat je maar verrassen.

STIER 21-4 T/M 20-5 Probeer het werk even achter je te laten en vergeet zo veel mogelijk de alledaagse problemen en zorgen. Het is een bijzondere tijd en je hebt het geluk dat je hem met deze personen kan doorbrenge­n.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6 Vrijgezel, als je afgelopen weekend iemand ontmoet hebt, dan komen je verwachtin­gen waarschijn­lijk uit. Alle kans dat je vandaag een uitnodigin­g krijgt voor een date.

KREEFT 22-6 T/M 22-7 Je treft vandaag op je gemak de laatste voorbereid­ingen voor het kerstmaal. Alleen al de gedachte daaraan laat je stralen. Wat is er nou fijner dan samen zijn met de mensen waar je van houdt.

LEEUW 23-7 T/M 23-8 Je bent vandaag erg nerveus en dat bederft de sfeer een beetje. Denk eraan dat perfectie niet bestaat en dat je beter wat meer aandacht kunt besteden aan de mensen om je heen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9 Bij je partner brandt vanavond het kerstvuur en dat betekent dat jullie voorlopig nog even niet gaan slapen. Morgen zal het lastig zijn om vroeg op te staan, maar het is zeker de moeite waard.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10 Er is weinig aan de hand vandaag, maar er hangt wel duidelijk een sfeer van verleiding in de lucht. De kans is dan ook re‘el dat je een aanbod krijgt uit onverwacht­e hoek. Laat je maar verrassen!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11 Vergeet de meningsver­schillen, want het is bijna Kerstmis. Je partner is vastbeslot­en om er een fijne tijd van te maken en daar kun jij ook van meeprofite­ren. De nacht begint pas laat...

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12 Misschien zit je niet zo lekker in je vel en ben je daardoor ook niet direct in de feeststemm­ing. Neem een warm bad en zoek daarna je mooiste kleren uit, zo kom je vanzelf in de juiste sfeer.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1 Blijf het liefst een beetje discreet over je plannen voor de feestdagen. Iemand is wel erg nieuwsgier­ig en probeert zich misschien tegen je eigen wil in de feestvreug­de te mengen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2 Je wordt beschermd door de sterren zodat je in alle vrijheid kan beslissen wat je wel of niet wil doen. Gebruik je fantasie om er samen met vrienden of familie een leuke avond van te maken.

VISSEN 20-2 T/M 20-3 Je zit volledig op dezelfde lijn als je partner en samen vormen jullie de motor van een gezellig kerstfeest. Single, onverwacht sluit je vanavond misschien nieuwe vriendscha­ppen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium