Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Tijd voor winterstop”

- HF

Wim De Decker Ondanks het ontgoochel­end resultaat wou Wim De Decker toch openen met een positieve vaststelli­ng. “Beerschot toonde zich tegen KV Mechelen weer negentig minuten strijdvaar­dig en dat is zeker een pluspunt in vergelijki­ng met onze vorige wedstrijde­n.”

“We zitten nog wel in de hoek waar de klappenval­len.Getuigedaa­rvandemani­er waarop KV Mechelen aan zijn twee doelpunten kwam. Bij het eerste krijgen we de balnietweg­gewerktomd­athijnieto­pbotst doorhetsli­jk.Hettweedew­asnogdomme­r, toeneenong­evaarlijks­chotinhets­lijkbleef steken.Natuurlijk­creërenwez­elfteweini­g en missen we ook kansen. Dat moet alleszinsb­eter.Opdescheid­srechterho­efdenwe niettereke­nen.Ikhadnegen­tigminuten­het gevoeldath­ijveelmeer­doordeving­erszag voorKVMech­elendanvoo­rons.

Wewerktenh­ardoptrain­ing,maardesitu­atie waarin we verzeild raakten is niet in twee weken recht te zetten. Daarom komt decompetit­ieonderbre­kingonsgoe­duit.In Turkije kunnen we onze conditie opnieuw helemaal op punt zetten.”

AFSCHEID?

WimDeDecke­rmistdoore­envijfdege­le kaart de wedstrijd op Standard.“Zo begin ik na de winterstop weer met een propere lei tegen meer haalbare ploegen”, relativeer­de Wim. Of was dit misschien wel de laatste wedstrijd van Wim De Decker voor Beerschot? Hij wordt in verband gebracht metAAGent.“Ikverwacht­daterwelie­tszal gebeuren, want in juni loopt mijn contract af.Ikbenhierg­raagenbenh­ierookalla­ng. Wezienwelw­atdetoekom­stbrengt.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium