Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Cijfers zijn overdreven”

Duffel kan voorsprong niet vasthouden

- ERWIN VAN DEN BERGH

De Duffelse doelman Verschuere­n kampte na afloop met dubbele gevoelens. Hij was best tevreden over zijn prestatie, maar hij moest zich toch vier keer omdraaien.

“De eerste helft was eigenlijk helemaal van ons. We hadden Oosterzone­n goed onder controle, omdat we het voetbal konden en mochten brengen, waar we goed in zijn. Zij lieten ons ons spel spelen en dat bracht ons terecht al redelijk vroeg in de wedstrijd op voorsprong.”

Oosterzone­n was echter vinniger in de tweede helft, kwam snel langszij en ging erop en erover. Robin Verschuere­n: “Het was inderdaad een match met twee gezichten. Na de herneming konden we niet meer brengen wat we al laten zien hadden. De steeds slechter wordende staat van het veld roep ik niet in, maar het had wel tot gevolg dat we ons technisch vernuft nog moeilijk konden vertalen. Op dat moment merk je dat Oosterzone­n meer ervaring heeft in het knokken.” Verschuere­n speelde een erg verdienste­lijke wedstrijd. Hij belette dat Oosterzone­n al in de eerste helft op gelijke hoogte kwam door een aantal gemaakte doelpunten te pareren. Verschuere­n: “Dat bezorgt mij ook een dubbel gevoel. Ik ben eigenlijk wel tevreden over mijn persoonlij­ke inbreng, maar je verliest toch met vier tegendoelp­unten. De strafschop die we tegen kregen was onbetwistb­aar en bij de prachtgoal van Nuyts had ik alleen maar het nakijken. Toch lijken mij die 4-1 cijfers wat overdreven. Ik ga daar echter niet over zeuren, want daar kopen we uiteindeli­jk geen punten voor.”

 ?? FOTO HILDE VAN GEIRT ?? Hier is Van Damme sneller op de bal dan zijn tegenstand­er Koçak, maar finaal gingen de bezoekers toch onderuit.
FOTO HILDE VAN GEIRT Hier is Van Damme sneller op de bal dan zijn tegenstand­er Koçak, maar finaal gingen de bezoekers toch onderuit.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium