Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Trend na Nieuwjaar doortrekke­n”

Jeroen Van Den Broeck: “We waren enorm efficiënt”

- WP

In een duel met veel snelle balwisseli­ngen nam de thuisploeg nog voor de rust voldoende afstand van de concurrent­ie. Van Den Broeck zette zijn team na een goed halfuur met een afstandssc­hot op een veilige afstand. Vosselaar gaf zich evenwel niet gewonnen.

In een duel met veel snelle balwisseli­ngen nam de thuisploeg nog voor de rust voldoende afstand van de concurrent­ie. Meseure opende de score en door een doelpunt van Van Den Broeck kon de thuisploeg na de eerste helft met een veilige 2-0 voorsprong richting kleedkamer­s trekken.

“We waren voor de rust enorm efficiënt”, was de blonde middenveld­er niet ontgaan. “We benutten maximaal een minimum aan kansen. Die eerste periode combineerd­en we bovendien goed. We konden weliswaar weinig pogingen oponsconto­schrijven,maarwescoo­rden wel twee keer. Mijn tweede treffer zorgde voor geruststel­ling binnen ons team.”De tweede periode kwam Vosselaar nog offensieve­r voor de dag. “Dat was mee onze schuld want we gaven ze te veel ruimte en vergaten zelf te voetballen. Gelukkig konden ze hun kansen niet verzilvere­n en speelden wij onze counters perfect uit. Het zoveelste bewijs dat we erg efficiënt voor de dag kwamen. De concurrent­ie kreeg daarna nog voldoende mogelijkhe­den om het tij te doen keren ,maar verder dan de aansluitin­gstreffer kwamen ze niet meer.”

De Eesterploe­g trekt zo na een geslaagde campagne in schoonheid de winterstop in. “Ik hoop dat we die trend na Nieuwjaar kunnen doortrekke­n. Onze jongeendyn­amischemix­wasalgoeda­an de voorbereid­ing begonnen en bouwde verder op de positieve lijn in de competitie. Hopelijk houden we onze vorm ook in de terugronde nog lang aan.”

 ?? FOTOGMAX ?? Jamie Meseure heeft zopas de score geopend.
FOTOGMAX Jamie Meseure heeft zopas de score geopend.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium